Huis > H > Hoe Haal Je Reclame Weg Bij Google Chrome?

Hoe haal je reclame weg bij Google Chrome?

Als je wilt voorkomen dat sites je opdringerige of misleidende advertenties laten zien, wijzig je de instellingen.

  1. Open Chrome .
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging. Site-instellingen.
  4. Klik op Aanvullende contentinstellingen.
  5. Selecteer de gewenste optie als standaardinstelling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik google chrome updaten?

Je kunt Google Chrome als volgt updaten:

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Hulp. Over Google Chrome.
  4. Klik op Google Chrome updaten. Belangrijk: Als je deze knop niet ziet, beschik je over de nieuwste versie.
  5. Klik op Opnieuw starten.
Wat moet je doen als Google Chrome het niet doet? Een programma of proces dat momenteel actief is op je computer, kan problemen met Chrome veroorzaken. Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost. Als de bovenstaande oplossingen niet werken, raden we je aan Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.

Daarvan, hoe krijg je je chromebook sneller?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw Chromebook sneller te maken:
Zorg ervoor dat u de nieuwste software-updates gebruikt. Chrome OS is ontworpen om automatisch te worden bijgewerkt, maar u kunt altijd handmatig op updates controleren door naar Instellingen > Over Chrome OS > Controleren op updates te gaan.
Sluit alle tabbladen en programma's die u niet gebruikt. Te veel tabbladen en programma's die tegelijkertijd actief zijn, kunnen uw Chromebook vertragen.
Wis uw browsegegevens. Na verloop van tijd verzamelt uw Chromebook browsergegevens zoals cookies, afbeeldingen in de cache en opgeslagen wachtwoorden. Dit kan ruimte in beslag nemen en uw Chromebook vertragen. U kunt uw browsergegevens wissen door naar Instellingen > Geavanceerd > Wis browsergegevens te gaan.
Start uw Chromebook opnieuw op. Dit kan helpen bij het wissen van geheugen- of verwerkingsproblemen waardoor uw Chromebook traag werkt. Trouwens, waarom is mijn chromebook zo traag? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Chromebook traag werkt. Eén reden kan zijn dat u te veel tabbladen hebt geopend. Elk tabblad vereist een deel van de bronnen van uw Chromebook, dus als er te veel tabbladen zijn geopend, kan dit het systeem vertragen. Probeer enkele tabbladen te sluiten om te zien of dat de snelheid verhoogt.
Een andere mogelijke reden voor traagheid is dat u te veel programma's of extensies hebt draaien. Net als bij tabbladen vraagt elk programma of extensie een deel van de bronnen van uw Chromebook. Probeer programma's of extensies die u niet nodig hebt uit te schakelen of te verwijderen.
Als uw Chromebook na deze stappen nog steeds traag is, is het mogelijk dat er te weinig bronnen beschikbaar zijn. Chromebooks zijn niet zo krachtig als laptops, dus ze kunnen langzamer worden als ze weinig RAM of verwerkingskracht hebben. Misschien kunt u hier niets aan doen, maar het is de moeite waard om te controleren of de bronnen van uw Chromebook laag zijn.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Bovendien, wat betekend wachten op cache?

Met deze eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u het probleem met wachten op cache tegenkomt. Dit zal Chrome dwingen om een ​​nieuwe cache voor de websites te schrijven, waardoor alle beschadigde of ontoegankelijke bestanden die er eerder waren, worden verwijderd. Waarom kan ik Firefox niet installeren? Windows in S-modus staat de installatie van Firefox of andere apps van buiten de Microsoft Store niet toe, dus u kunt Firefox niet vanaf de website van Mozilla installeren. Hoewel Firefox beschikbaar is in de Microsoft Store, werkt het niet in Windows in de S-modus en daarom is installatie momenteel uitgeschakeld.

Kan Thunderbird niet meer openen?

Als Thunderbird al actief is:

Klik rechtsbovenin het Thunderbird-venster op de knop ≡. Klik op het menu Help. Klik op Probleemoplossingsmodus en kies in het venster Herstarten in Probleemoplossingsmodus voor Herstarten. Het dialoogvenster Probleemoplossing wordt getoond.
Mensen vragen ook: wat zijn oude firefox gegevens? Als je Firefox gebruikt, worden er automatisch verschillende soorten gegevens opgeslagen, zodat je deze later kunt gebruiken. Dit omvat onder andere je browsegeschiedenis, cookies, logingegevens en andere inhoud die je hebt opgeslagen. Sommige van deze gegevens zijn alleen beschikbaar via het menu "Bestand" in Firefox, maar andere zijn opgeslagen op je computer.

Waar slaat Firefox bestanden op?

Firefox slaat de meeste van uw persoonlijke gegevens op in een map op uw computer genaamd "Uw profielmap". Deze map wordt normaal gesproken in de volgende locaties opgeslagen:
Windows 7:
C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[PROFILENAME].default
Windows Vista:
C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[PROFILENAME].default
Windows XP:
C:\Documents and Settings\[USERNAME]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[PROFILENAME].default
Mac OS X:
/Users/[USERNAME]/Library/Application Support/Firefox/Profiles/[PROFILENAME]/
Linux:
/home/[USERNAME]/.mozilla/firefox/[PROFILENAME]/

Door Lyns

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Mozilla Firefox zo traag? :: Hoe Firefox versnellen?
Handige links