Huis > I > Is De Fitbit App Gratis?

Is de Fitbit app gratis?

Basis (gratis) leden krijgen toegang tot 1 gepersonaliseerd programma en een selectie van extra audio- en videoworkshops. Je moet een Fitbit Coach Premium-abonnement hebben om meer programma's, onbeperkte trainingen en extra functies te ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, kan fitbit app niet downloaden?

Probeer je apparaat opnieuw in te stellen. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Opmerking: Voordat je de app verwijdert, moet je controleren of op je telefoon een ondersteunde versie van Android OS is geïnstalleerd. Als je telefoon een oudere versie heeft, kun je de app niet opnieuw installeren. Kan je WhatsApp ontvangen op Fitbit? Zorg er eerst voor dat je apparaat is gekoppeld met je smartphone. Ga vervolgens naar 'Instellingen' en schakel meldingen in op de smartphone. Vanaf daar kun je nu de FitBit-app openen en op 'Account' tikken en je ziet je smartwatch-naam, Versa of Versa. Klik hierop.

Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon?

Om uw Fitbit met uw telefoon te koppelen, moet u de Fitbit-app downloaden uit de App Store of Google Play. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op de knop Join Fitbit. U wordt gevraagd een account aan te maken, wat u kunt doen met uw e-mailadres of Facebook-account. Zodra je een account hebt gemaakt, log je in en tik je op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het Dashboard. Tik op Een apparaat instellen en volg de instructies op het scherm. Daarvan, hoe fitbit koppelen aan nieuwe telefoon? Er zijn een paar manieren om je Fitbit te koppelen met een nieuwe telefoon:
1. Als je een iOS-apparaat hebt, kun je de Fitbit-app gebruiken om je apparaat te koppelen. Open gewoon de app, tik op het apparaatpictogram in de rechterbovenhoek en volg de instructies op het scherm.
2. Als je een Android-apparaat hebt, kun je je Fitbit koppelen via het menu met Bluetooth-instellingen. Zorg er eerst voor dat Bluetooth is ingeschakeld, open dan de Fitbit-app, tik op het apparaatpictogram in de rechterbovenhoek en volg de instructies op het scherm.
3. U kunt uw Fitbit ook koppelen via de Fitbit Connect-software. Download en installeer eerst Fitbit Connect, open vervolgens de software en volg de instructies op het scherm.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, is een fitbit het waard?

Of Fitbit Premium je geld waard is, ligt eraan waarom jij de wearable gebruikt. Wil je voornamelijk je stappen en sportsessies bijhouden, dan biedt Premium nauwelijks meerwaarde. De workouts en meditatiesessies zijn van goede kwaliteit, maar het zijn allemaal losse lessen. Hoe duur is een Fitbit? Een standaard abonnement is €8,99 per maand. Wanneer je een jaarabonnement afsluit kost Fitbit Premium €6,67 per maand.

Hoe gebruik ik de Fitbit app?

Hoe werkt dat? Je downloadt de Fitbit app voor Android, iOS of Windows Phone. De app vraagt je gegevens in te vullen met betrekking tot je geslacht, leeftijd, lengte, etc. De app berekent aan de hand daarvan of je veel of weinig calorieën verbrandt. Hoe koppel je Fitbit aan mijn iPhone? Om je Fitbit te koppelen aan je iPhone, moet je de Fitbit-app downloaden in de App Store. Nadat je de app hebt geopend, log je in of maak je een account aan. Druk vervolgens op het + -pictogram in de bovenste rechterhoek van het scherm en selecteer je apparaat. Volg de instructies op het scherm om je apparaat te koppelen.

Hoe zet ik mijn Fitbit in het Nederlands?

Om je Fitbit in het Nederlands in te stellen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de instellingen van je Fitbit-apparaat.
2. Selecteer de optie 'Idioma' of 'Taal'.
3. Selecteer 'Nederlands' uit de lijst met beschikbare talen.
4. Bevestig je keuze door op 'OK' of 'Bevestigen' te klikken.

Door Alicea Cisnero

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Fitbit resetten? :: Welke smartwatch voor vrouwen?
Handige links