Huis > W > Wat Is De Levensduur Van Een Fitbit?

Wat is de levensduur van een Fitbit?

De batterij van een Fitbit activity tracker of smartwatch gaat gemiddeld 4 tot 6 dagen mee. Hoe lang dit precies is, hangt af van de intensiteit waarmee je het horloge gebruikt en de instellingen van je toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, hoe lang gaat de batterij van een fitbit mee?

ApparaatnaamBatterijduur
Fitbit Ace 3Tot 8 dagen
Fitbit Inspire 2Tot 10 dagen
Fitbit Ace en Fitbit Ace 2 Fitbit Alta Fitbit Blaze Fitbit Charge 2 Fitbit Flex 2 Fitbit Ionic* Fitbit Inspire-serie Fitbit LuxeTot 5 dagen
Wat dit betreft, hoe kan ik mijn fitbit resetten? Gegevens van je apparaat wissen:
  1. Open op je Fitbit-apparaat de app Instellingen. Gebruikersgegevens wissen.
  2. Druk 3 seconden op het scherm en laat los wanneer hierom wordt gevraagd. Wanneer je tracker trilt en de wijzerplaat verschijnt, worden je gegevens gewist.

Waarom registreert Fitbit geen slaap?

Er zijn een paar redenen waarom Fitbit de slaap niet registreert. Eén reden is dat het apparaat niet de mogelijkheid heeft om slaappatronen bij te houden. Een andere reden is dat Fitbit niet de mogelijkheid heeft om de hartslag bij te houden, wat nodig is om slaappatronen bij te houden. Hoe Fitbit luxe aanzetten? Om uw Fitbit luxe in te schakelen, houdt u de knop op het apparaat drie seconden ingedrukt. De knop bevindt zich aan de bovenkant van het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe Fitbit Alta resetten?

De knop op de oplaadkabel moet binnen een paar seconden drie keer worden ingedrukt. Er zit een knop aan het uiteinde van de oplaadkabel. Wanneer u het Fitbit-logo ziet, start de tracker opnieuw op.

En nog een vraag, is een fitbit account gratis?

Basis (gratis) leden krijgen toegang tot 1 gepersonaliseerd programma en een selectie van extra audio- en videoworkshops. Je moet een Fitbit Coach Premium-abonnement hebben om meer programma's, onbeperkte trainingen en extra functies te ontgrendelen. Heb je Fitbit Premium nodig? Zonder abonnement krijg je een slaapschema en analyse van je slaapfasen, maar met Premium krijg je ook een analyse van je slaapduur, hartslag en rusteloosheid. Tevens wordt snurken en ander geluid gedetecteerd. Voor die laatste functie heeft je Fitbit wel een microfoon nodig.

Kan Fitbit charge 2 niet koppelen?

Stappen voor probleemoplossing

Forceer de uitschakeling van de Fitbit-app en heropen deze vervolgens. Bluetooth en schakel Bluetooth uit en weer in. Schakel je telefoon of tablet uit en weer in. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw.
Wat dit betreft, kan de fitbit luxe tegen water? Ja, de Fitbit Luxe kan waterbestendig zijn. Het apparaat is bestand tegen waterdruk tot 50 meter en kan daarom meegenomen worden in het zwembad of onder de douche.

Trouwens, welke fitbit voor zwemmen?

Als je gaat zwemmen, kun je het beste de Fitbit Flex 2 aanbevelen. Deze fitbit is waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt er zorgeloos mee in het zwembad of de oceaan zwemmen. Bovendien meet de Fitbit Flex 2 je activiteiten in het water, zodat je je prestaties kunt bijhouden.

Door Anet Bakst

Vergelijkbare artikelen

Waarom wil mijn Fitbit niet synchroniseren? :: Waarom herkent mijn Fitbit fietsen niet?
Handige links