Huis > W > Wie Is De Beste Nederlandse Fortnite Spelers?

Wie is de beste Nederlandse Fortnite spelers?

1. Matsoe. Mathijs "Matsoe" was vorig jaar nog een nieuwkomer op de lijst, en met zijn nieuwe nummer één positie is het duidelijk dat de Nederlander dit jaar niet stil heeft gezeten; met als één van de hoogtepunten een knappe prestatie tijdens de Fortnite Champion Series Season 5.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Trouwens, hoeveel mensen spelen fortnite in 2022?

Fortnite heeft 78,3 miljoen maandelijkse spelers, volgens Epic - Nieuws 2022. Dus, hoeveel mensen spelen fortnite per dag? Fortnite is daarmee populairder geworden dan de spellen PlayerUnknown's Battlegrounds en Counter-Strike: Global Offensive. Epic Games berichtte in november 2018 dat er een piekmoment was van 200 miljoen gelijktijdige spelers en 8,3 miljoen dagelijkse spelers.

Hoeveel seizoenen zijn er al geweest in Fortnite?

Er zijn tien seizoenen geweest in Fortnite. Dienovereenkomstig, hoe kan je vrienden worden op fortnite? Je kunt vrienden worden op Fortnite door ze toe te voegen aan je Epic Games-account en ze vervolgens toe te voegen als vriend in het spel.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste gratis fitness app?

Er zijn 6 gratis fitness apps voor in de sportschool. Gezondheid.

Hoeveel mensen zitten er op Fortnite?

Hoeveel mensen spelen Fortnite? Volgens Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, heeft de game meer dan 350 miljoen geregistreerde spelers. Hoeveel mensen spelen FIFA 22? De nieuwste versie, FIFA 22, werd vorige week uitgebracht. Volgens EA heeft de nieuwe game na een paar dagen al ruim 9 miljoen spelers wereldwijd.

Dus, hoeveel spelers heeft fifa 22?

Met meer dan 17.000 spelers, meer dan 700 teams, 100 stadions. Bekijk hieronder de volledige lijst met competities en clubs in FIFA 22. Hoeveel mensen hebben Grand Theft Auto V? Het is onbekend hoeveel mensen Grand Theft Auto V hebben. Het spel is sinds 2013 beschikbaar en heeft sindsdien veel spelers aangetrokken. Het is een van de meest populaire games aller tijden.

En nog een vraag, hoeveel heeft fortnite verdiend in totaal?

Volgens onderzoek van SuperData uit 2018 heeft Fortnite in totaal 1,2 miljard dollar aan inkomsten gegenereerd. Dit is een schatting, aangezien Epic Games de precieze cijfers niet heeft vrijgegeven.

Door Oribelle

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is het spel Fortnite? :: Hoelang kan je geen Fortnite spelen?
Handige links