Huis > K > Kun Je Fortnite Op Samsung Spelen?

Kun je Fortnite op Samsung spelen?

De Android versie van Fortnite is alleen via de Game Launcer of direct via Galaxy Apps. Let op: Fortnite is alleen compatibel met de Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, S10e / S10 / S10+, Note 8, Note 9, Note10, Note10+, Tab S3, Tab S4, Tab S5e en de Tab S6.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Dus, hoe kan je gratis fortnite spelen?

Fortnitegratisspelen

Je kunt Fortnite gratis downloaden en spelen op de volgende platformen:

  • Playstation.
  • Xbox.
  • Nintendo Switch.
  • PC.
  • Mac.
  • iPad.
  • Mobiele telefoon.
Dienovereenkomstig, kan je fortnite spelen op je iphone? Je hebt een Microsoft-account en internettoegang nodig voor je iOS-, iPadOS-, Android- of zelfs Windows-apparaat.

Waar kan ik Fortnite op spelen?

Fortnite is beschikbaar op pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en iOS. Bovendien, hoe krijg je fortnite op de nintendo switch? Er zijn een paar manieren om Fortnite op de Nintendo Switch te krijgen. De makkelijkste manier is om het te downloaden uit de Nintendo eShop. Je kunt het ook krijgen door een downloadcode van een fysiek exemplaar van het spel te verzilveren, of door een code te verzilveren bij een online retailer zoals Amazon of Best Buy.

Gerelateerde artikelen

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 2DS?

De Nintendo 2DS is compatibel met alle Nintendo DS games, dus je kunt oudere games opnieuw spelen of ontdekken.

Je kunt ook vragen kun je fortnite op android spelen?

Waar je eerst alleen via je console en pc mee kon doen aan deze battle royale, kan je tegenwoordig ook via je smartphone en tablet meespelen. Voor iOS zijn de meeste toestellen compatibel met Fortnite, voor Android bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 20 en Samsung Galaxy Tab S7. Dit in overweging nemend, kan je fortnite spelen op de samsung a51? Inmiddels kun je Fortnite wel op de A51 spelen, en bovendien zijn er een stuk meer toestellen waarop Fortnite zonder morren geïnstalleerd kan worden. Wij hebben een rondje gemaakt door ons eigen arsenaal, en kunnen bevestigen dat je het spel op deze toestellen kunt spelen: Galaxy S21-serie. Galaxy S20-serie.

Vervolgens, kun je fortnite spelen op een samsung a12?

Fortnite werkt niet op Galaxy A12. Wat kost het om Fortnite te spelen? Fortnite is een gratis spel, maar je kunt wel voor echt geld extra content kopen, zoals skins voor je character, extra emotes en pickaxes. De prijzen hiervoor variëren tussen de 2 en 20 euro.

Hoeveel kost Fortnite op de computer?

Fortnite kost op de computer €34,99. Dit is de standaardprijs voor het spel. Er zijn geen aanvullende kosten voor het spel.

Door Kampmann

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen vinden Fortnite leuk? :: Wat is nou een goede game pc?
Handige links