Huis > H > Hoe Kan Je Al Je Fotos In 1 Keer Verwijderen?

Hoe kan je al je fotos in 1 keer verwijderen?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Tik op iCloud.com op 'Foto's'.
  2. Tik op 'Selecteer' en tik vervolgens op een foto of video. U kunt meerdere foto's selecteren door erop te tikken.
  3. Tik op de knop 'Meer' .
  4. Kies 'Download' en tik vervolgens op 'Download' om te bevestigen.
Trouwens, waar blijven verwijderde foto's iphone? om een foto te verwijderen van je iPhone en andere apparaten waarop dezelfde account voor iCloud-foto's wordt gebruikt. Verwijderde foto's en video's worden gedurende 30 dagen in het album 'Recent verwijderd' bewaard, van waaruit je ze kunt terugzetten of definitief kunt verwijderen.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je foto's van whatsapp?

Om foto's uit WhatsApp te verwijderen, open je de WhatsApp-toepassing en ga je naar het tabblad Chats. Selecteer de chat met de foto's die je wilt verwijderen. Tik op de foto en houd deze vast totdat een menu verschijnt. Tik op Foto verwijderen. Kan ik AAE bestanden verwijderen? Ja, u kunt AAE-bestanden verwijderen. Dit kan echter problemen veroorzaken met toepassingen die deze bestanden gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat dit betreft, hoe selecteer ik al mijn foto's op iphone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Hoe kan ik Google foto's verwijderen? Als je kopieën van je foto's en video's van je telefoon verwijdert, kun je nog steeds het volgende doen:

  1. Je foto's en video's bekijken (inclusief items die je onlangs hebt verwijderd) in de Google Foto's-app en op photos.google.com.
  2. Alles bewerken, delen, verwijderen en beheren wat in je Google Foto's-bibliotheek staat.

Hoe haal ik mijn gegevens uit de cloud?

Druk op iCloud. Druk op Beheer opslag. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen. Druk op Verwijder documenten en gegevens. Hoe haal ik iets uit de cloud? Om iets vanuit de cloud te halen, moet je eerst inloggen op het platform waar je de gegevens hebt opgeslagen. Vervolgens kun je de gewenste gegevens selecteren en downloaden naar je lokale computer.

Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er met verwijderde fotos iphone?

Als je een foto op je iPhone verwijdert, wordt de foto verplaatst naar de Recently Deleted map in de Foto's-app. Je kunt de foto's in de Recently Deleted map bekijken en ze daar bewaren of definitief verwijderen.

Door Wichman Morquecho

Vergelijkbare artikelen

Waar staan verborgen fotos iPhone? :: Waar slaat iPhone foto's op?
Handige links