Huis > H > Hoe Kan Je Een Facebook Account Verwijderen?

Hoe kan je een Facebook account verwijderen?

Je account permanent verwijderen:

  1. Klik in je hoofdprofiel op.
  2. Selecteer Instellingen en privacy en klik op Instellingen.
  3. Klik in de linkerkolom op Je Facebook-gegevens.
  4. Klik op Deactiveren en verwijderen.
  5. Kies Account verwijderen en klik daarna op Doorgaan naar account verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kom je bij Tijdlijncontrole op Facebook?

Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Profiel en taggen. Tik op Berichten waarin je bent getagd controleren voordat het bericht wordt weergegeven op je profiel? Tik op Aan of Uit om tijdlijncontrole in of uit te schakelen. Bovendien, hoe zet je iets op je tijdlijn? Klassieke ervaring voor mobiele browser

Ga naar het profiel van je vriend. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam]. Tik op Plaatsen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet op iemands tijdlijn kunt schrijven. De eerste reden is dat de privacy-instellingen van de persoon je dat misschien niet toestaan. Om dit te controleren, ga naar het profiel van de persoon en klik op het tabblad "Over". Onder de "Contact en Basisinfo" sectie, zou er een instelling moeten zijn die zegt "Wie kan posten op je tijdlijn?". Als deze instelling is ingesteld op "Vrienden", dan kun je niet op de tijdlijn van de persoon schrijven, tenzij je bevriend bent met die persoon.
Een andere reden waarom je misschien niet op iemands tijdlijn kan schrijven is als hij of zij tijdlijncommentaren heeft uitgeschakeld. Om dit te controleren, ga naar het profiel van de persoon en klik op het "Instellingen" icoontje in de rechterbovenhoek. In de sectie "Tijdlijn en Tagging", is er een instelling die zegt "Wie kan commentaar geven op uw berichten?". Als deze instelling is ingesteld op "Vrienden", dan kun je niet op de tijdlijn van de persoon schrijven.
Tot slot kan de persoon gewoon de mogelijkheid voor iedereen om op zijn tijdlijn te schrijven hebben uitgeschakeld. Om dit te controleren, ga naar het profiel van de persoon en klik op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek. In de sectie "Tijdlijn en Tagging", is er een instelling die zegt "Wie kan berichten plaatsen op uw tijdlijn?". Als deze instelling is ingesteld op "Alleen ik", dan kunt u niet op de tijdlijn van de persoon schrijven. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet al mijn felicitaties zien op facebook? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet al je felicitaties op Facebook ziet. Eén reden kan zijn dat niet al je vrienden hebben gereageerd op je felicitaties. Een andere reden kan zijn dat je privacy-instellingen hebt waardoor alleen bepaalde vrienden je felicitaties kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe maak je een kaart op Facebook?

Kies rechtsbovenaan de pagina op de knop 'Foto's toevoegen aan kaart'. Bovenin verschijnt vervolgens een 'strip' met al je geplaatste afbeeldingen en afbeeldingen waarop je 'getagd' bent. Deze kun je toevoegen aan je kaart. Waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien? Als je privéberichten en oude foto's niet meer kunt zien kan dat ook betekenen dat de vriend oude gegevens heeft verwijderd en het account heeft geblokkeerd voor alle Facebook-vrienden (dus niet alleen voor jou). Dit kun je verifiëren door een wederzijdse vriend te vragen om naar de tijdlijn van de vriend te kijken.

Waarom zie ik geen foto's op Facebook?

Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto. Wij adviseren om foto's te uploaden die kleiner zijn dan 15MB. Trouwens, hoeveel foto's tegelijk op instagram? Op dit moment kun je maximaal 10 foto's of video's tegelijk uploaden naar Instagram.

Waarom kan ik geen video's bekijken?

De meeste browsers gebruiken een zogenaamde 'mediaspeler' om video's af te spelen. Als je browser geen mediaspeler heeft, of de mediaspeler niet goed werkt, kan het zijn dat je video's niet kunt bekijken.

Door Romo Esannason

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op insta? :: Hoe zet je een foto met tekst op Facebook?
Handige links