Huis > H > Hoe Zeg Je In Het Engels Was?

Hoe zeg je in het Engels was?



de, het wasthe wax
de was (m)the laundry
de wasthe washing
waswax polish ; dope ; wax ; fresh ; freshet ; growth

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noteer je tijd in het Engels?

In het Engels worden na de tijden a.m. en p.m. geschreven. Acht uur 's morgens wordt acht uur 's avonds. Het getal 8pm wordt aan het getal am of pm vastgemaakt.

Dienovereenkomstig, hoe werkt vertaal app ipad?

Beschikbaar voor Android en iOS. Sinds iOS 14 heeft Apple zijn eigen ingebouwde vertaal-app waarmee je tekst en spraak kunt vertalen. Je tikt simpelweg de tekst in die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt onder je tekst. Tik op de knop 'afspelen' om de vertaling hardop uitgesproken te horen. Dienovereenkomstig, wat is ipad in het engels? NL: Die ik op mijn iPad bewaar, dus mijn iPad. EN: Which I keep on my iPad, so my iPad. NL: iPad, iPod dock, speakers. EN: IPad, iPod dock, speakers...

Hoe gaat het in het Maleisisch?

In het Maleis zijn er veel manieren om te vragen hoe het met iemand gaat. Enkele veel voorkomende zinnen zijn "Apakah kamu baik-baik saja?" (Gaat het goed met je?), "Bagaimana perasaanmu?" (Hoe voel je je?), en "Adakah kamu sihat?" (Ben je gezond?). Om deze vragen te beantwoorden zou men kunnen zeggen "Saya baik-baik saja" (Het gaat goed met mij), "Saya rasa baik" (Ik voel me goed), of "Saya sihat" (Ik ben gezond). Hoe kan ik automatisch vertalen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Verschillende methoden kunnen beter geschikt zijn voor verschillende soorten tekst of verschillende talen. Enkele gangbare methoden zijn het gebruik van automatische vertaalsoftware, het inhuren van een professionele vertaler of het gebruik van een vertaaldienst.

Gerelateerde artikelen

Hoe zeg je uitspraak in het Engels?

Oordeel zelf. De persoon wacht op het oordeel. De persoon wacht op het oordeel.

Wat dit betreft, hoe website vertalen google translate?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen. Hoe werkt de Translator? Google Translate kan ook automatisch vertalen websites en toepassingen. Het programma heeft ook een ingebouwd spraakherkenningssysteem en stelt u in staat om het in tekst om te zetten. Om de vertaler te gebruiken, heb je alleen een internetverbinding nodig, omdat het programma werkt in je browser, op iOS en op Android.

Hoe kun je een mail vertalen?

Een bericht vertalen

Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.
Wat is de beste vertaal apparaat? Dit is een moeilijke vraag. Er zijn veel verschillende soorten vertaalapparaten op de markt. Sommige mensen zullen zeggen dat hun favoriete apparaat het beste is, maar dat hangt echt af van wat je nodig hebt. Als je een eenvoudige vertaling nodig hebt, zoals van een woord of een zin, dan is een online vertaalmachine waarschijnlijk het beste voor je. Als je echter een meer complexe vertaling nodig hebt, zoals van een hele zin of een paragraph, dan is een vertaalapparaat waarschijnlijk beter.

En nog een vraag, wat kost itranslate?

De prijs van itranslate varieert, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Er zijn drie abonnementen: een gratis abonnement, een pro abonnement voor 4,99 dollar per maand en een business abonnement voor 9,99 dollar per maand. Het gratis abonnement heeft beperkte functies, zoals de mogelijkheid om alleen tekst te vertalen en beperkte toegang tot talen. Het pro abonnement geeft je toegang tot alle functies, waaronder audio- en videotolk, en het business abonnement biedt ook ondersteuning voor bedrijven.

Door Nasya

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewaar ik foto uit Mail? :: Wat is de beste vertaal app?
Handige links