Huis > H > Hoe Werkt Fotobibliotheek?

Hoe werkt fotobibliotheek?

iCloud-fotobibliotheek is één bibliotheek bestaande uit je foto's en video's die je online in iCloud bewaart. De inhoud en wijzigingen worden (indien gewenst) automatisch gesynchroniseerd met al je gekoppelde apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Waar staan de bestanden van foto's?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. Hoe verwijder je foto's uit de cloud? Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Vervolgens, waarom zie ik geen foto's in icloud?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen foto's in iCloud ziet. Een reden kan zijn dat u de iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld op uw apparaat. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Foto's en schakel de iCloud-fotobibliotheek in. Een andere reden kan zijn dat je iCloud niet genoeg opslagruimte hebt gegeven om je foto's te synchroniseren. U kunt uw iCloud-opslag controleren door naar Instellingen > iCloud > Opslag te gaan. Als u niet genoeg opslagruimte hebt, moet u meer kopen bij iCloud. Controleer tot slot of uw foto's daadwerkelijk worden gesynchroniseerd met iCloud. Open hiervoor de app Foto's en ga naar het tabblad Albums. Als u een map "Mijn fotostream" ziet, betekent dit dat uw foto's worden gesynchroniseerd met iCloud. Hoe zet je foto's van iCloud op harde schijf? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van iCloud naar uw harde schijf kunt overbrengen. Eén manier is om de iCloud-website te gebruiken. U kunt zich aanmelden bij iCloud en vervolgens op het pictogram Foto's klikken. Van daaruit kunt u de foto's selecteren die u wilt downloaden en vervolgens op de downloadknop klikken. Een andere manier is om de iCloud-app op uw computer te gebruiken. U kunt de app openen en vervolgens op het pictogram Foto's klikken. Van daaruit kunt u de foto's selecteren die u wilt downloaden en vervolgens op de downloadknop klikken.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Trouwens, hoe krijg ik mijn foto's op orde?

Maak via de Verkenner een map waarbinnen alle andere komen. Met als naam bijvoorbeeld 'Alle foto's'. Daarbinnen komen dan basismappen. Een indeling op jaargang ligt voor de hand: een map '2021', '2020', '2019' enzovoorts. Dus, hoe zet ik foto's van icloud op mijn pc? Als u de bewerkte versie op de pc wilt bewaren, kunt u de foto's en video's afzonderlijk downloaden vanaf iCloud.com of deze per jaar downloaden.

  1. Klik in het Windows-systeemvak van de pc op het iCloud-symbool.
  2. Klik op 'Foto's downloaden'.
  3. Kies de foto's en video's die u wilt downloaden en klik op 'Downloaden'.

Hoe werkt foto's op de Mac?

Al je foto's altijd bij je

Met iCloud-foto's heb je al je foto's en video's altijd bij je, welk apparaat je ook gebruikt. Een foto die je met je iPhone maakt, wordt automatisch weergegeven in Foto's op je Mac.
Waar zijn mijn albums? Albums zijn te vinden in de fotobibliotheek op je Mac. Je kunt ze ook openen in de Foto's-app op je iPhone, iPad, iPod touch of in de iCloud-fotobibliotheek op je pc.

Waar slaat Apple foto's op?

Apple bewaart foto's in iCloud, zodat je ze kunt delen met je apparaat of met andere mensen. iCloud is een online opslagdienst van Apple waarmee je kunt opslaan, synchroniseren en back-uppen van bestanden, foto's en video's.

Door Lucretia Bieri

Vergelijkbare artikelen

Waar bewaart Iphone fotos? :: Heeft Windows 10 een fotobewerkingsprogramma?
Handige links