Huis > H > Hoe Werkt De App Fotoscan?

Hoe werkt de app Fotoscan?

Een foto scannen

Als je een foto wilt scannen, moet de Fotoscan-app op je telefoon zijn geïnstalleerd. Houd je telefoon recht boven een foto om de scan te starten. Tik op de knop om een foto te maken. Deze wordt automatisch opgeslagen op je apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, waar vind ik al mijn foto's?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. Dienovereenkomstig, hoe kun je het beste foto's scannen? Met welke apps kun je foto's scannen?

  1. Google Fotoscan. Deze gratis app van Google werkt erg gemakkelijk.
  2. Photomyne. Een andere app om je foto's mee te scannen is Photomyne.
  3. Pic scanner gold. Ook met pic scanner kun je meerdere foto's tegelijk scannen.

Hoe scan je iets op Google?

Er is geen ingebouwde scanner op Google, maar u kunt de webcam van uw computer gebruiken om een object te scannen en het beeld vervolgens uploaden naar Google. Hoe zoek je op afbeelding iPhone? Er zijn twee manieren om te zoeken op afbeelding iPhone. De eerste is om de ingebouwde zoekfunctie in de app Foto's te gebruiken. Open hiervoor de app Foto's en tik op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op het tabblad "Zoeken" onderaan het scherm. Vanaf hier kunt u foto's zoeken op trefwoord, locatie of albumnaam.
De tweede manier om foto's op je iPhone te zoeken is via de app Google Images. Open hiervoor de Google Afbeeldingen-app en tik op het camerapictogram in de zoekbalk. Tik vervolgens op de knop "Zoeken op afbeelding". Vanaf hier kunt u een afbeelding uploaden vanuit uw camerarol of een nieuwe foto maken om naar te zoeken.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Waar vind ik de galerij op mijn telefoon? Android

Foto's van een persoon of object vinden
  1. Open Gallery Go. op je Android-telefoon.
  2. Tik op Foto's .
  3. Tik bovenaan op een van de groepen.
  4. Vind de foto of video die je zoekt.

Wat dit betreft, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
En nog een vraag, hoe kun je iets scannen? Wanneer je iets wilt scannen met een computer, heb je daar meestal speciale software voor nodig. Soms is die software al geïnstalleerd op je computer, maar vaak moet je die eerst downloaden en installeren.
Je kunt ook een scanner aanschaffen, die is dan aan je computer verbonden via een usb-kabel. De scanner maakt dan een digitale versie van het te scannen document of foto, die je dan weer kunt opslaan op je computer.

Bovendien, hoe kan ik een document scannen en opslaan op de computer?

Als je een document wilt scannen en opslaan op je computer, heb je een scanner nodig. Sluit de scanner aan op je computer met een USB-kabel. Start de scanner-software op je computer. Zet het document dat je wilt scannen op de scanner. Selecteer de optie om het document op te slaan als een afbeelding of PDF-bestand.

Door Linoel Duttko

Vergelijkbare artikelen

Welke scanner voor luchtvaart? :: Hoe kan ik een groot bestand versturen via WhatsApp?
Handige links