Huis > W > Wat Is Een Gast Account?

Wat is een Gast account?

Het Gastaccount in Windows is een functionaliteit dat u toelaat dat personen jouw computer kunnen gebruiken zonder dat u daarvoor een gebruikersaccount hoeft aan te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe maak je een gastaccount aan Windows 10?

Hoe stel ik een gastaccount in Windows 10?

  1. Klik op de Startknop en kies Instellingen (tandwiel)
  2. Druk op Account.
  3. Kies links voor Gezin en andere personen.
  4. Onder Andere personen klik je op de +
  5. Klik op Ik beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon.
  6. Kies onderaan Gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een tweede account op je computer? Selecteer Start> Instellingen> Accounts>Family & andere gebruikers. Selecteer onder Andere gebruikers > Andere gebruiker toevoegende optie Account toevoegen. Voer de Microsoft-accountgegevens van die persoon in en volg de aanwijzingen.

Hoe een extra account aanmaken?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een extra account op een computer kunt aanmaken:
1. Klik op het menu Start
2. Klik op Configuratiescherm
3. Klik op Gebruikersaccounts
4. Klik op "Een ander account beheren"
5. 5. Klik op "Een nieuw account maken"
6. Voer de naam in die u voor de nieuwe account wilt
7. Kies het type account. Een standaard gebruikersaccount is het beste voor de meeste mensen, maar als u deze computer voor administratieve doeleinden wilt gebruiken, hebt u een beheerdersaccount nodig. Klik op "Account aanmaken". Kun je twee Microsoft accounts hebben? Ja, u kunt twee Microsoft-accounts hebben. Je kunt één account gebruiken voor persoonlijke doeleinden en de andere voor werk of school.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je jezelf admin?

Typ: net user administrator /active:yes in de Opdrachtprompt, en druk dan op ↵ Enter . Van nu af aan heb je op deze computer altijd de optie om het beheerdersaccount te openen door de veilige modus te gebruiken. Hoeveel Microsoft accounts heb ik? Selecteer op een Windows 10-apparaat waarop u al bent aangemeld Start > Instellingen > Accounts . Onder E-mail- en app-accounts ziet u de gebruikersnamen die zijn geassocieerd met uw apparaat.

Je kunt ook vragen kan gebruikersaccount niet verwijderen?

Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren. Hoe kan ik een gebruikersaccount verwijderen? Om een ​​gebruikersaccount te verwijderen, moet je eerst inloggen op het beheerderspaneel van je website. Vervolgens ga je naar de pagina Gebruikers beheren. Op deze pagina vind je een lijst met alle gebruikersaccounts. Klik op het icon Verwijderen naast het account dat je wilt verwijderen.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn microsoft account veranderen?

Om uw Microsoft-account te wijzigen, gaat u naar account.microsoft.com en meldt u zich aan. Klik na aanmelding op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Mijn account'. Hier kunt u uw accountgegevens wijzigen, zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, klikt u onder ' Veiligheid ' op ' Wachtwoord wijzigen '.

Door Amalia Bielinski

Vergelijkbare artikelen

Heb je een Microsoft account nodig? :: Waar Aardgasmeter plaatsen?
Handige links