Huis > H > Hoe Kan Ik Gearchiveerde Chat Ongedaan Maken?

Hoe kan ik gearchiveerde chat ongedaan maken?

Chatgesprek uit archief halen (Android)

  1. Tik in WhatsApp op het tabblad Chats.
  2. Blader helemaal naar beneden.
  3. Tik op Gearchiveerde chats.
  4. Tik op het betreffende gesprek in en houd het even ingedrukt.
  5. Tik bovenaan op het icoon 'Chat dearchiveren'. Dat is het icoon van een map met een pijl naar boven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Trouwens, hoe krijg ik gearchiveerde apps weg?

Tik op Gearchiveerde chats en veeg naar links op de chat of groep die je wilt dearchiveren. Tik op Dearchiveer. Kun je berichten ontvangen in gearchiveerde chats? Een gearchiveerde chat staat niet op het tabblad 'Chats', maar in een speciaal archief. Daar kun je ze nog gewoon inzien. Zodra iemand een nieuw bericht in de chat plaatst, is het gesprek weer uit het archief. Het staat dan weer in het overzicht met alle chats.

Hoe kom ik in mijn archief?

Ervan uitgaande dat u een e-mailarchief bedoelt, hangt het proces af van de e-maildienst die u gebruikt. De meeste e-maildiensten hebben echter een map "Archief" die u kunt openen door in te loggen op uw account. Zodra u bent ingelogd, zou u uw archief moeten kunnen openen door op de map "Archief" te klikken. Als u de map "Archief" niet kunt vinden, moet u wellicht contact opnemen met uw e-mailprovider voor hulp. Waarom iemand archiveren? Er zijn vele redenen om iemand te archiveren. Misschien wilt u hun werk bijhouden, of wilt u in de toekomst toegang hebben tot hun werk. Misschien wilt u hun correspondentie bijhouden, of wilt u in de toekomst toegang hebben tot hun e-mails. Er zijn vele redenen om iemand te archiveren, en de beslissing om dat te doen moet gebaseerd zijn op uw specifieke behoeften.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe krijg ik mijn chat terug?

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up

  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.
Hoe haal je verwijderde berichten terug op WhatsApp? Dit werkt zo: Heb je een verwijderd bericht ontvangen, verwijder Whatsapp dan van je telefoon. Installeer de app opnieuw, zodat je de vraag krijgt of je chats wilt herstellen via de reservekopie. Klik op 'ja', en je zult zien dat je alle verwijderde berichten te zien krijgt.

Hoe kom je bij gearchiveerde mails?



  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een e-mail.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer .
  4. Tik op Naar inbox verplaatsen.
Daarvan, waarom staat gearchiveerd bovenaan whatsapp? De WhatsApp-app heeft een archiefsectie bovenaan de chatlijst. Dit is de plek waar je oude of gearchiveerde chats kunt vinden. Als je een chat wilt archiveren, tik je gewoon op de chat en houd je je vinger erop. Er verschijnt dan een pop-upmenu met de optie 'Archiveren'.

Waar blijven gearchiveerde Chats WhatsApp?

Archived Chats WhatsApp zijn te vinden in het menu Chats.

Door Walburga

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn WhatsApp berichten overzetten? :: Wat gebeurt er als je een mail archiveert?
Handige links