Huis > H > Hoe Kan Ik Administrator Uitschakelen?

Hoe kan ik Administrator uitschakelen?

Ga naar Instellingen -- Accounts -- Gezin en andere personen. Daar zou dat eerste admin-account vermeld moeten zijn. Rechtsklik er op --> Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik administrator account Windows 10?

Ga naar instellingen voor familie en andere mensen. De eerste beheerdersaccount moet in de lijst staan. Klik er op.

Hoe kom ik aan een Administrator machtiging?

Machtigingen worden aan een gebruiker toegekend door in te loggen met een administratoraccount en vervolgens in de Windows Verkenner met rechts op het bestand of de map te klikken en te kiezen voor Eigenschappen, tabblad Beveiliging. Men kan zich ook afvragen: kan niet meer inloggen als administrator windows 10? Als uw accounttype niet Beheerder is, kunt u zich niet aanmelden als beheerder, tenzij u de gebruikersnaam en het wachtwoord weet van een ander account op de computer dat een beheerdersaccount is. Als u geen beheerder bent, kunt u een beheerder vragen uw accounttype te wijzigen.

Heb ik administrator rechten?

Aangenomen dat u Windows besturingssystemen bedoelt:
1. Open Configuratiescherm
2. 2. Klik op Gebruikersaccounts. Klik onder "Gerelateerde taken" aan de linkerkant op de link die zegt "Mijn accounttype wijzigen".
4. Onder "Accounttype" ziet u uw huidige accounttype staan. Als er "Beheerder" staat, hebt u beheerdersrechten. Dus, wie is de administrator van de computer? De beheerder van de computer is de persoon die verantwoordelijk is voor het instellen en onderhouden van de computer. Deze persoon is meestal de eigenaar van de computer, maar het kan ook iemand zijn die wordt ingehuurd om deze taak uit te voeren. De beheerder heeft volledige controle over de computer en kan alle wijzigingen aanbrengen die hij wil.

Gerelateerde artikelen

Hoe naam administrator veranderen?

Naam beheerder wijzigenType Computerbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer het in de lijst met resultaten. Selecteer de pijl naast Lokale gebruikers en groepen om deze sectie uit te breiden.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een account verwijderen in windows 10?

Als u de aanmeldingsgegevens van die persoon van uw pc wilt verwijderen, volgt u de volgende stappen:

  1. Selecteer Start> Instellingen> Accounts> Other-gebruikers.
  2. Selecteer de naam of het e-mailadres van die persoon en selecteer vervolgens Verwijderen.
  3. Lees de informatie en selecteer Account en gegevens verwijderen.
Is Administrator hetzelfde als beheerder? Beheerdersaccounts kunnen systeeminstellingen configureren en toegang krijgen tot normaal beperkte delen van het besturingssysteem. (Er is ook een verborgen account met de naam 'Administrator', maar elk account kan een beheerder zijn.)

Kan alleen lezen niet uitschakelen Windows 10?

U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen. Kan bestand niet openen als administrator? Als je een bestand wilt openen als administrator, moet je eerst inloggen als administrator. Je kunt dan het bestand openen met de administratorprivileges. Als je niet inlogt als administrator, zal het bestand niet openen met administratorprivileges.

Hoe zie je met welk gebruikersaccount je bent ingelogd?

De naam van de huidige gebruiker wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek van het scherm, naast de knop met het menu.

Door Mientao

Vergelijkbare artikelen

Kan niet downloaden geen machtiging? :: Hoe duur is Netflix voor 2 personen?
Handige links