Software : Snes9x : Snes9x

Snes9x

Versie
1
Platforms
Licentie Freeware
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt de meeste SNES- en SFC-titels
  • biedt poorten naar verschillende platforms
  • Biedt handige functies, zoals cheats, beeldschaling en videofilters

Snes9x is een gratis Super Nintendo Entertainment System (SNES) -emulator. Het werd gemaakt in 1997 toen Gary Henderson en Jerremy Koot hun emulators combineerden en begonnen met de ontwikkeling op een enkele, krachtigere emulator. Uiteindelijk verlieten de oprichters het project, maar Snes9x is nog steeds actief ontwikkeld.

Met de emulator kun je de meerderheid van SNES-spellen spelen, zoals Super Metroid, Super Mario Kart en NBA Jam, op je computer . Het ondersteunt ook Super Famicom (SFC), de Japanse versie van Nintendo, spellen die alleen in Japan beschikbaar waren. Het is gecodeerd in C ++ en heeft officiële poorten naar verschillende platforms, waaronder Windows, OS X, Linux, Android en iOS.

Naast de ondersteuning voor een veelheid aan spellen, biedt Snes9x enkele handige functies die verbeter het spel. Een van de beste functies is de mogelijkheid om snel vooruit te spoelen door langzaam bewegende games. Andere handige functies zijn videofilters, cheats, online multiplayer en beeldschaling.

Snes9x is de meest populaire beschikbare SNES-emulator. Hiermee kunt u de meerderheid van SNES- en SFC-titels spelen, leuke functies bieden en beschikbaar zijn voor verschillende platforms. Als je je SNES-jeugdherinneringen opnieuw wilt beleven of alleen nieuwe games wilt spelen, begin dan met Snes9x.

Bijgewerkt: 7 oktober 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.smc – Super Nintendo Game ROM

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Snes9x 1

Ondersteunde bestandstypes
.FRZ Snes9x Saved State
.001 Snes9x Slot 2 Saved State
.SFC Super Nintendo ROM
.SRM Super Nintendo ROM Save File
.SWC Super Nintendo Wild Card ROM File
.ZST ZSNES Save File
Extra gerelateerde bestandsindelingen