Hoofd : Bestandsextensies : .0cc Het dossier

.0cc Bestandsextensie

Bestandstype 0CC-FamiTracker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.0CC optienummer

Een 0CC-bestand is een module die wordt gebruikt door 0CC-FamiTracker, een achterwaarts compatibele extensie van het FamiTracker-programma dat wordt gebruikt om muziek te produceren voor Nintendo (NES) Famicom-systemen. Het bevat modulegegevens zoals instrumenten en patronen, dit zijn noten die de melodie vormen.

Meer informatie

Het 0CC-formaat is vergelijkbaar met het .FTM -formaat, het primaire formaat dat door FamiTracker wordt gebruikt. Het 0CC-formaat kan meer effecten opslaan dan het FTM-formaat en biedt Famicom tegelijkertijd toegang tot meerdere audio-uitbreidingschips. Ondersteuning voor het 0CC-formaat is toegevoegd in versie 0.3.14.4 van 0CC-FamiTracker.

OPMERKING: de naam FamiTracker komt van "Famicom", de Japanse naam voor het originele Nintendo-systeem.

Programma's die 0CC bestanden openen

Over 0CC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .0cc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 0CC-FamiTracker Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.