Hoofd : Bestandsextensies : .ftm Het dossier

.ftm Bestandsextensie

Bestandstype1 FamiTracker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is FTM file?

Audio tracker-module gemaakt met FamiTracker, een audioprogramma dat wordt gebruikt voor het produceren van muziek voor Nintendo (NES) -systemen; bevat korte audiomonsters en een reeks noten die de melodie vormen.

Meer informatie

FTM-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling die alleen kan worden geopend en bewerkt met FamiTracker. Songs die met FamiTracker zijn gemaakt, kunnen echter worden geëxporteerd naar standaard .WAV -bestanden of .NSF audiobestanden.

OPMERKING: de naam FamiTracker komt van "Famicom", de Japanse naam voor het originele Nintendo-systeem .

Programma's die FTM bestanden openen
Windows
FamiTracker

Bestandstype2 Family Tree Maker for DOS File

Ontwikkelaar Ancestry.com
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FTM optienummer2

Stamboom gemaakt met Family Tree Maker voor DOS, een oudere versie van het populaire programma voor het maken van stamboombestanden; bevat genealogiegegevens die kunnen worden bekeken als een stamboom.

Meer informatie

Family Tree Maker voor Windows slaat stambomen op als .FTW bestanden.

Programma's die FTM bestanden openen
Windows
Ancestry.com Family Tree Maker for DOS

Bestandstype3 Finale Template File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FTM optienummer3

sjabloon gemaakt door Finale, een muzieknotatieprogramma; bevat een sjabloon met vooraf geladen of aangepaste instellingen en muzieknotatie.

Meer informatie

Als u een FTM-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan als ... terwijl uw document met de gewenste instellingen is geopend, kiest u uw opslaglocatie (een nuttige locatie is de map Finale / Templates), geeft u het bestand een naam, selecteert u de FTM-bestandstype en klik op Opslaan.

Als u een FTM-bestand wilt openen, selecteert u Bestand → Nieuw → Document van sjabloon en dubbelklikt u op uw FTM-bestand.

OPMERKING: na de release van Finale 2014 begon het programma .FTMX bestanden te gebruiken.

Programma's die FTM bestanden openen
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Over FTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ftm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Finale Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.