Hoofd : Bestandsextensies : .208 Het dossier

.208 Bestandsextensie

Bestandstype ASUS Notebook BIOS 208 Update File

Ontwikkelaar ASUS
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.208 optienummer

BIOS-updatebestand gebruikt om het BIOS te "flitsen" naar ASUS-computers met Windows; bevat instellingen en instructies voor de "208" BIOS-update, die bedoeld is om de Embedded Controller (EC) -firmware op een ASUS-notebook-moederbord bij te werken.

Meer informatie

BIOS staat voor "Basic Input / Output System" en is een type firmware dat wordt gebruikt door de microprocessor van een computer om het computersysteem op te starten wanneer het wordt ingeschakeld. Het kan ook worden gebruikt om de gegevensstroom tussen het besturingssysteem van een computer en aangesloten apparaten te beheren.

OPMERKING: om het BIOS op uw computer bij te werken, downloadt u het 208-bestand van de ASUS-website en gebruikt u de Windows BIOS Flash utility (Winflash), die beschikbaar is vanaf dezelfde pagina als u het 208-bestand hebt gedownload, om het bestand te laden.

Programma's die 208 bestanden openen

Over 208 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .208 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ASUS Notebook BIOS 208 Update File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.