Hoofd : Bestandsextensies : .udcx Het dossier

.udcx Bestandsextensie

Bestandstype Universal Data Connection File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.UDCX optienummer

Verbindingsbestand van gegevensbron dat oorspronkelijk werd gebruikt door Microsoft FrontPage, maar nu is aangepast voor verschillende Microsoft-programma's, waaronder Excel en InfoPath; bevat eigenschappen om verbinding te maken met een of meer gegevensbronnen; bevat een verbindingsreeks en verificatie-informatie.

Meer informatie

UDCX-bestanden worden gebruikt om verbindingsgegevens van gegevensbronnen op te slaan en te delen in zakelijke samenwerkingsomgevingen. UDCX-bestanden kunnen bijvoorbeeld op een Microsoft SharePoint-server van een bedrijf worden opgeslagen om toegang te krijgen tot veelgebruikte gegevensbronnen.

De UDC-indeling (Universal Data Connection) breidt de specificatie in .ODC -bestanden uit met ondersteuning voor meerdere verschillende typen van gegevensbronnen, evenals willekeurige verbindingstypen. UDCX-bestanden worden opgeslagen in een XML-indeling.

OPMERKING: Microsoft heeft de UDC-bestandsindeling geüpdatet naar versie 2.0 voor gebruik met Microsoft Office 2010-toepassingen zoals InfoPath, een toepassing voor het verzamelen van informatie en samenwerking voor bedrijven.

>
Programma's die UDCX bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Microsoft InfoPath
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over UDCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .udcx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Universal Data Connection File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.