Hoofd : Bestandsextensies : .3fs Het dossier

.3fs Bestandsextensie

Bestandstype Puppy Linux Save State File

Ontwikkelaar Puppy Linux
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.3FS optienummer

Bestand met een momentopname van een bestandssysteem opgeslagen in het derde uitgebreide bestandssysteem (EXT3) in Puppy Linux; slaat de status van het bestandssysteem op een bepaald tijdstip op en kan worden gebruikt voor het terugzetten van het bestandssysteem naar die staat; opgeslagen op een externe bestandssysteempartitie, omdat Puppy Linux een CD- of .ISO -bestand kan bevatten.

Meer informatie

OPMERKING: Het eerste cijfer van de extensie van de opslagstatus komt overeen met de EXT-bestandssystemen die worden gebruikt door Puppy Linux (bijv. .2FS , 3FS en .4FS geven EXT2, EXT3 en EXT4 weer).

Programma's die 3FS bestanden openen

Over 3FS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .3fs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Puppy Linux Save State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.