Hoofd : Bestandsextensies : .5xb Het dossier

.5xb Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Bundle

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.5XB optienummer

Bundelbestand gemaakt door Line 6 POD HD500X Edit, een DAW-programma waarmee u instrumentgeluidseffecten kunt bewerken en creëren; bevat maximaal 8 setlists met presets; eenmaal geladen, veranderen de instellingen voor "FX", "AMPS", "Mixer" en "Controllers", die verschillende geluiden van uw interment creëren, afhankelijk van hoe u ze aanpast.

Meer informatie

Als u het 5XB-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Bundel opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De 5XB openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Bundel openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Windows staat de standaardopslaglocatie voor 5XB-bestanden in de volgende map: \ Mijn documenten \ Line 6 \ Tones \ POD HD500X Bewerken \ Bundels

De standaard opslaglocatie voor 5XB-bestanden bevindt zich in Mac in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500X bewerken / bundels

OPMERKING: Toen POD HD500X Edit werd vrijgegeven, verving de 5XB-extensie de .H5B extensie, die werd gebruikt door POD HD500 Edit.

Programma's die 5XB bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over 5XB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .5xb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.