Hoofd : Bestandsextensies : .h5b Het dossier

.h5b Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Bundle

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H5B optienummer

Bundel gemaakt door Line 6 POD HD500 Edit, een programma waarmee u instrumenteffecten kunt bewerken; vergelijkbaar met het bestand .H5E maar bevat maximaal 8 setlists met presets; eenmaal geladen, veranderen de instellingen voor "FX", "AMPS", "Mixer" en "Controllers", die het geluid van uw instrument aanpassen.

Meer informatie

Als u het H5B-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Bundel opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De H5B openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Bundel openen ..., navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Mac staat de standaardopslaglocatie voor H5B-bestanden in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500 bewerken / Bundels

De standaardopslaglocatie voor H5B-bestanden bevindt zich in Windows in de volgende map: \ My Documents \ Line 6 \ Tones \ POD HD500 Edit \ Bundles

OPMERKING: De H5B-extensie werd vervangen door .5XB toen POD HD500X Edit werd vrijgegeven.

Programma's die H5B bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over H5B bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h5b verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.