Hoofd : Bestandsextensies : .5xs Het dossier

.5xs Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Setlist File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.5XS optienummer

Setlijst gemaakt door Line 6 POD HD500X Edit, een toepassing waarmee u instrumenteffecten (DAW) kunt bewerken; bevat maximaal 64 presets die worden gebruikt om de instellingen voor 'FX', 'AMPS', 'Mixer' en 'Controllers', die het geluid van uw instrument aanpassen, te wijzigen; wanneer deze is geladen, wordt de momenteel geladen setlijst in de toepassing vervangen.

Meer informatie

Als u het 5XS-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Setlist opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De 5XS openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Setlijst openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Mac staat de standaardopslaglocatie voor 5XS-bestanden in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500X Bewerken / Setlijsten

De standaard opslaglocatie voor 5XS-bestanden bevindt zich in Windows in de volgende directory: \ My Documents \ Line 6 \ Tones \ POD HD500X Edit \ Setlists

OPMERKING: Toen POD HD500X Edit werd vrijgegeven, verving de 5XS-extensie de .H5S extensie, die werd gebruikt door POD HD500 Edit.

Programma's die 5XS bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over 5XS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .5xs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Setlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.