Hoofd : Bestandsextensies : .h5s Het dossier

.h5s Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Setlist File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H5S optienummer

Lijst instellen gemaakt door Line 6 POD HD500 Edit, een programma waarmee u instrumenteffecten (DAW) kunt bewerken; bevat maximaal 64 presets die, indien geladen, de actueel geladen Set-lijst in de applicatie vervangen; Voorkeursinstellingen in het setlijstbestand wijzigen de instellingen voor 'FX', 'AMPS', 'Mixer' en 'Controllers', die het geluid van uw instrument aanpassen.

Meer informatie

Als u het H5S-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Setlist opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De H5S openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Setlijst openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Windows staat de standaardopslaglocatie voor H5B-bestanden in de volgende map: \ Mijn documenten \ Line 6 \ Tones \ POD HD500 Bewerken \ Setlijsten

De standaard opslaglocatie voor H5S-bestanden bevindt zich in Mac in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500 Bewerken / Setlijsten

OPMERKING: De HBS-extensie werd vervangen door .5XS toen POD HD500X Edit werd vrijgegeven.

Programma's die H5S bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over H5S bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h5s verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Setlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.