Hoofd : Bestandsextensies : .a2m Het dossier

.a2m Bestandsextensie

Bestandstype1 TS-AudioToMIDI Settings File

Ontwikkelaar TallStick
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is A2M file?

Configuratiebestand met voorkeuren voor TS-AudioToMIDI, een programma voor audio-naar-MIDI-conversie; kan worden geopend of opgeslagen in het programma door te klikken op de knoppen "Instellingen openen" of "Instellingen opslaan" onderaan in het hoofdvenster.

Meer informatie

Het A2M-bestand bevat instellingen voor de volgende opties: Tune, Auto Tune, Threshold, Noise Gate, Selectivity, Sharpness, MIDI Instrument, MIDI-kanaal, Transpose, Algorithm, Minimal Note en Pause duration. Instellingen voor de equalizer (EQ), het filter en het harmonisch model worden ook opgeslagen.

Programma's die A2M bestanden openen
Windows
TallStick Software TS-AudioToMIDI

Bestandstype2 Adlib Tracker II File

Ontwikkelaar Adlib
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.A2M optienummer2

Geluidsmodule gemaakt met Adlib Tracker II, een audionavigatieprogramma; kan meerdere tracks bevatten met partituren die geluidssamples afspelen die zich in het bestand bevinden.

Meer informatie

OPMERKING: Adlib Tracker II is een DOS-programma maar moet op elk Windows-platform worden uitgevoerd.

Programma's die A2M bestanden openen
Windows
Nullsoft Winamp
Adlib Tracker II
Macintosh
Nullsoft Winamp

Over A2M bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .a2m verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adlib Tracker II File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.