Hoofd : Bestandsextensies : .aa Het dossier

.aa Bestandsextensie

Bestandstype1 Audible Audio Book File

Ontwikkelaar Audible
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is AA file?

Digitaal audioformaat dat door Audible wordt gebruikt om audioboeken op te slaan; ontworpen voor het opslaan van gesproken woordaudio en ondersteunt hoofdstukmarkeringen, bladwijzers, enz.

Meer informatie

Hoorbare bestanden worden ondersteund door de Apple iPod, Creative Zen, SanDisk Sansa, verschillende GPS-apparaten en de Amazon Kindle.

OPMERKING: AA-audiobestanden kunnen worden geconverteerd naar het compatibele .MP3 -formaat met een programma zoals Tunebite, TuneCab of SoundTaxi Media Suite.

Programma's die AA bestanden openen
Windows
Nero
Audible AudibleManager
Audials Tunebite 2018
SoundTaxi Media Suite
TuneCab
CoolUtils Total Audio Converter
Audials One

Bestandstype2 Generic CD Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.AA optienummer2

Generiek schijfimage gemaakt door een schijfafbeeldingsprogramma; slaat een exacte replica op van een harde schijf of ander type medium; eigenlijk een .ISO bestand met een andere bestandsextensie.

Programma's die AA bestanden openen
Windows
Smart Projects IsoBuster

Over AA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .aa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Generic CD Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.