Hoofd : Bestandsextensies : .aax Het dossier

.aax Bestandsextensie

Bestandstype Audible Enhanced Audiobook File

Ontwikkelaar Audible
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.AAX optienummer

Multimedia digitaal audioboek-formaat ontwikkeld door Audible; kan worden gebruikt door audioboeken die beschikbaar zijn via Audible.com, AudibleKids en de iTunes Store; vergelijkbaar met het standaard bestandstype .AA audioboek, maar kan andere functies bevatten, zoals afbeeldingen en koppelingen.

Meer informatie

Omdat AAX-bestanden afbeeldingen ondersteunen, worden ze vaak gebruikt voor kinderboeken. AudibleKids heeft twee soorten verbeterde audioboeken: prentenboeken en grafische romans. De afbeeldingen worden automatisch weergegeven wanneer de gebruiker naar het verhaal luistert.

AAX-bestanden kunnen door iTunes worden afgespeeld en worden ook ondersteund door de Apple iPod en de Amazon Kindle 2. Voordat gebruikers de bestanden afspelen, hebben ze echter een Audible.com-account waarvoor een abonnementstoeslag vereist is.

Programma's die AAX bestanden openen
Windows
Apple iTunes
Audials One
Macintosh
Apple iTunes

Over AAX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .aax verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audible Enhanced Audiobook File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.