Hoofd : Bestandsextensies : .adm Het dossier

.adm Bestandsextensie

Bestandstype1 Portfolio Admin-Level Access Flag

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is ADM file?

Bestand gemaakt wanneer een Extensis Portfolio Catalogus ( .FDB bestand) open is in de admin-modus; moet automatisch worden verwijderd wanneer de catalogus wordt gesloten, maar kan handmatig worden verwijderd als het bestand niet wordt verwijderd na het sluiten van de catalogus.

Programma's die ADM bestanden openen

Bestandstype2 Administrative Template File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.ADM optienummer2

Sjabloon gebruikt door Microsoft Group Policies dat beschrijft waar op het register gebaseerde beleidsinstellingen in het register zijn opgeslagen; definieert ook de gebruikersinterface die beheerders zien in de Groepsbeleidsobjecteditor bij het maken of wijzigen van Groepsbeleidsobjecten (GPO's)

Programma's die ADM bestanden openen

Over ADM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .adm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Administrative Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.