Hoofd : Bestandsextensies : .gbs Het dossier

.gbs Bestandsextensie

Bestandstype1 Generic Build Support Metadata File

Ontwikkelaar Randy Marques Consultancy
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is GBS file?

Bestand gemaakt door Generic Build Support (GBS), een build automation-systeem dat gebruikers helpt bij het ontwikkelen van softwareprojecten; bevat gegevens waarnaar wordt verwezen door de GBS-toepassing die verschillende functies binnen de toepassing specificeert, zoals waar bestanden worden geëxporteerd of de algemene instellingen voor het genereren van het systeem.

Meer informatie

In de GBS-toepassing bevinden zich verschillende GBS-bestanden in verschillende directory's. Een voorbeeld van een GBS-bestand is target.gbs. Dit bestand wordt gebruikt om bestandsextensies te koppelen aan builders, zoals compilers en linkers, voor een specifiek doel. Het bevindt zich in de GBS_SYSGEN_PATH / doeldirectory. Een ander voorbeeld is steps.gbs, dat zich in de map GBS_SYS_PATH bevindt. Dit bestand definieert de voorwaarden en volgorde voor het genereren of controleren van SubSystemen.

OPMERKING: Andere voorbeelden van GBS-bestanden omvatten audit.gbs, export.gbs, flags.gbs, incs.gbs, owners.gbs, sca. gbs, scope.gbs, switch.gbs, sys.gbs, system.gbs en tool.gbs.

Programma's die GBS bestanden openen

Bestandstype2 Gerber Bottom Solder Mask Data File

Ontwikkelaar Ucamco
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.GBS optienummer2

Gegevensbestand gemaakt met CAD Printed Circuit Board (PCB) -programma's zoals Altium Designer; bevat onderzijde soldeermaskergegevens voor platen met meerdere lagen; bevat informatie over alle pads die moeten worden gesoldeerd om soldeer overbrugging van sporen en pads tijdens de productie te voorkomen; vergelijkbaar met de bestandsextensie .GTS .

Meer informatie

De naam van het GBS-bestand is afgeleid van de naam van uw PCB. Daarom, als uw PCB "MyProject" wordt genoemd, zal het bestand MyProject.gbs worden genoemd.

Gerber-formaatbestanden, zoals GBS, worden opgeslagen in RS-274X-formaat en werken vergelijkbaar met .PDF -bestanden. Ze zijn een geëxporteerde versie van de PCB-indeling en zijn bedoeld om te worden bekeken en ernaar te verwijzen, maar niet te worden bewerkt. Ze worden gebruikt door PCB-productiemachines om elektrische verbindingen tussen componenten met pads en tracks aan te wijzen.

OPMERKING: Het GBS-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Gerber Systems maar wordt nu onderhouden door Ucamco.

Programma's die GBS bestanden openen
Windows
Autodesk EAGLE
Viewplot
Gerbv
Linux
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA
Macintosh
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA

Bestandstype3 GameBoy Sound File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GBS optienummer3

GameBoy-muzieksoundtrack gebruikt door GameBoy-audiospelers; bevat een audiodump direct geript van een spel-ROM of -patroon; kan meerdere tracks opslaan; gebruikt voor het spelen van oude GameBoy-muziek op een computer.

Programma's die GBS bestanden openen
Windows
Audio Overload
Linux
Audio Overload
Audacious
gbsplay
Macintosh
Audio Overload
Cog

Over GBS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gbs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GameBoy Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.