Hoofd : Bestandsextensies : .admx Het dossier

.admx Bestandsextensie

Bestandstype Group Policy Administrative Template File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.ADMX optienummer

Configuratiebestand gebruikt door Windows Group Policy, een softwaretechnologie die wordt gebruikt om groepen computers te beheren; bevat instellingen voor gebruikersaccounts, besturingssysteemconfiguraties en applicaties; gebruikt voor het opslaan van configuraties voor gecentraliseerd beheer van veel computersystemen.

Meer informatie

ADMX-bestanden bepalen wat gebruikers kunnen doen op hun computer. Een ADMX-bestand in een werkomgeving kan bijvoorbeeld de toegang tot internet beperken of bepaalde typen bestanden downloaden. Windows 7-beheerders hebben toegang tot lokaal beleid met behulp van de MMC-module Local Group Policy Editor ( .MSC -bestand) met de naam gpedit.msc en bevindt zich in de map \ Windows \ System32 \.

Windows Groepsbeleid wordt vaak ingesteld met Active Directory, een permissiemanager. Het kan ook met andere ondersteunende rechtentechnologieën werken.

ADMX-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar een door tabs gescheiden tekstbestand met behulp van het opdrachtregelprogramma ADM File Parser (AdmX). Het hulpprogramma is opgenomen in het pakket Resource Kit-tools van Windows Server 2003.

OPMERKING: ADMX-bestanden zijn geïntroduceerd met Windows Vista en Windows Server 2008.

Programma's die ADMX bestanden openen

Over ADMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .admx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Group Policy Administrative Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.