Hoofd : Bestandsextensies : .icst Het dossier

.icst Bestandsextensie

Bestandstype InCopy Document Preset File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.ICST optienummer

Bestand gemaakt door InCopy, een professioneel samenwerkend schrijf- en bewerkingsprogramma; bevat standaard of aangepaste documentpresets; aanpasbare instellingen omvatten: of de pagina's worden geconfronteerd, de breedte, diepte en maateenheden van een tekstgebied en de breedte en hoogte van het paginaformaat.

Meer informatie

Als u een nieuw ICST-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Documentpresets → Definiëren ..., klikt u op Nieuw ..., kiest u uw instellingen, geeft u uw voorinstelling op, klikt u op OK, klikt u op Opslaan, geeft u het bestand met voorinstellingen op, kiest u de opslaglocatie en klik op Opslaan.

Om uw ICST-bestand te openen, selecteert u Bestand → Documentvoorinstellingen → Definiëren ..., klikt u op Laden ..., navigeert u naar uw bestand, selecteert u het en klikt u op Openen.

Programma's die ICST bestanden openen
Windows
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InCopy

Over ICST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .icst verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype InCopy Document Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.