Hoofd : Bestandsextensies : .all Het dossier

.all Bestandsextensie

Bestandstype1 Java RMI Policy File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is ALL file?

Beveiligingsbeleid bestand gebruikt door Java RMI-ingeschakelde technologieën zoals Apache River (voorheen Jini) en GigaSpaces; opslagtoegangsrechten voor gegevens en toestaat alle entiteiten volledige machtigingen; vaak gebruikt voor ontwikkelingsconfiguraties, waarbij ontwikkelaars zich in een veilige omgeving bevinden.

Meer informatie

Het beleidsbestand met alle rechten heeft meestal de naam policy.all. Het bestand wordt opgegeven als een parameter bij het oproepen van een Java RMI-toepassing:

java -Djava.security.policy = policy.all ...

OPMERKING: RMI staat voor Remote Method Invocation . Deze technologie wordt gebruikt voor het maken van gedistribueerde applicaties.

Programma's die ALL bestanden openen

Bestandstype2 Cubasis Project File

Ontwikkelaar Steinberg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ALL optienummer2

Meertraps audio-projectbestand gemaakt door Steinberg Cubasis of vroege versies van Cubase VST; bevat "alle" projectgegevens, die zowel audio- als MIDI-sporen kunnen bevatten.

Meer informatie

ALLE projecten kunnen worden geopend door sommige versies van de Cubase VST- en SL / SX-software-edities.

Programma's die ALL bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
Steinberg Cubasis
Macintosh
Steinberg Cubase
Steinberg Cubasis

Over ALL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .all verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cubasis Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.