Hoofd : Bestandsextensies : .als Het dossier

.als Bestandsextensie

Bestandstype Ableton Live Set File

Ontwikkelaar Ableton
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ALS optienummer

Een ALS-bestand is een audioproject of "live set" -bestand gemaakt door Ableton Live, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van elektronische mixen. Het slaat de rangschikking van clips op een multitrack-tijdlijn op met mixinstellingen en verwijzingen naar de clips, maar niet de clipbestanden zelf. ALS-bestanden ondersteunen ook gesamplede instrumenten en looping.

Meer informatie

Ableton Live wordt vaak gebruikt door DJ's en liveartiesten voor het opslaan en bewerken van live dansmixen. De live set-clips kunnen worden opgedeeld in verschillende groepen, waardoor dj's mixen kunnen organiseren aan intro's, refreinen en andere secties naarmate de muziek vordert.

Programma's die ALS bestanden openen
Macintosh
Ableton Live
Blackmagic Design Fusion for Mac

Over ALS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .als verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ableton Live Set File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.