Hoofd : Bestandsextensies : .amz Het dossier

.amz Bestandsextensie

Bestandstype Amazon MP3 Downloader File

Ontwikkelaar Amazon
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.AMZ optienummer

Bestand gebruikt door Amazon MP3 Downloader, een programma dat wordt gebruikt voor het downloaden van .MP3 bestanden van Amazon; bevat gegevens die worden gebruikt voor het activeren van Amazon MP3 Downloader om het downloaden van MP3-bestanden te starten; opgeslagen in een gecodeerde XML-indeling.

Meer informatie

Als bestanden niet automatisch worden gedownload, probeer dan het AMZ-bestand handmatig te openen om het downloaden te starten.

OPMERKING: De Amazon MP3-downloader werd vervangen toen Amazon Music in 2016 werd uitgebracht, biedt muziekstreaming-services in plaats van MP3-downloads.

Programma's die AMZ bestanden openen
Windows
Amazon MP3 Downloader
Linux
Amazon MP3 Downloader
Clamz
Macintosh
Amazon MP3 Downloader

Over AMZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .amz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Amazon MP3 Downloader File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.