Hoofd : Bestandsextensies : .crdownload Het dossier

.crdownload Bestandsextensie

Bestandstype Chrome Partially Downloaded File

Ontwikkelaar Google
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text and Binary

.CRDOWNLOAD optienummer

Een CRDOWNLOAD-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand gemaakt door de Google Chrome-webbrowser. Het slaat de inhoud van een bestand op zoals het door de browser wordt ontvangen en gebruikt de extensie ".crdownload" om de download als onvolledig te markeren totdat het is voltooid, waarna de extensie ".crdownload" wordt verwijderd. CRDOWNLOAD-bestanden lijken op .DOWNLOAD -bestanden, meestal gemaakt door Mozilla Firefox en Apple Safari-webbrowsers.

Meer informatie

Google Chrome voegt de extensie ".crdownload" toe aan bestanden terwijl ze worden gedownload. Het bestand myMovie.avi zou bijvoorbeeld de naam myMovie.avi.crdownload hebben. Zodra de download is voltooid, verwijdert Chrome de extensie ".crdownload" en is het bestand klaar voor gebruik. Je zult hoogstwaarschijnlijk alleen CRDOWNLOAD-bestanden zien in je "Downloads" -map of in de statusbalk van de download onderaan je Chrome-webbrowservenster tijdens een download.

Als je Chrome-download werd onderbroken voordat deze was voltooid , kan het mogelijk zijn om een deel van het bestand te herstellen. Verwijder de extensie ".crdownload" en probeer deze vervolgens te openen met het juiste programma. Sommige typen audio- en videobestanden kunnen bijvoorbeeld nog steeds worden afgespeeld door een mediaspeler, ook al zijn ze nog niet volledig gedownload. Als u deze methode probeert en het bestand nog steeds niet kunt openen, moet u het bestand verwijderen en het opnieuw downloaden.

OPMERKING: CRDOWNLOAD-bestanden kunnen ook worden gemaakt door Chromium, een open source webbrowserproject vergelijkbaar met Chrome.

Programma's die CRDOWNLOAD bestanden openen
Windows
Google Chrome
Linux
Google Chrome
Chromium
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
iOS
Google Chrome

Over CRDOWNLOAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crdownload verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Chrome Partially Downloaded File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.