Hoofd : Bestandsextensies : .ang Het dossier

.ang Bestandsextensie

Bestandstype Anghami Audio File

Ontwikkelaar Anghami
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ANG optienummer

Audiobestand gebruikt door Anghami, een Arabische digitale muziektoepassing voor Android; bevat versleutelde audio die wordt gebruikt voor het afspelen; vaak gedownload door de gebruiker om muziek af te spelen zonder een internetverbinding.

Meer informatie

Op Android-apparaten bevinden ANG-bestanden zich in de volgende directory:

/Android/data/com.anghami/files /

Anghami is een mobiele applicatie die stelt u in staat Arabische en andere internationale liedjes te spelen. U kunt muziek streamen of nummers downloaden voor off-line spelen als u geen internetverbinding hebt. Alleen gebruikers in het Midden-Oosten en Noord-Afrika kunnen luisteren naar nummers van grote merken zoals Warner, Sony, Universal en EMI.

Programma's die ANG bestanden openen
Android
Anghami

Over ANG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ang verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Anghami Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.