Hoofd : Bestandsextensies : .idi Het dossier

.idi Bestandsextensie

Bestandstype EVA Controller Event Log

Ontwikkelaar Hewlett-Packard
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.IDI optienummer

Gebeurtenislogboek gemaakt door Enterprise Virtual Array (EVA), een hardware- / softwareoplossing voor gegevensbeheer gemaakt door HP; bevat een geschiedenis van fouten die in het systeem zijn opgetreden.

Meer informatie

IDI-bestanden kunnen niet worden gewijzigd, omdat ze zijn bedoeld om HP-ondersteuning te bieden met de nodige informatie om problemen op te lossen. Ze kunnen worden bekeken met Command View EVA of met de HP EVA Navigator Tool.

OPMERKING: EVA-logbestanden kunnen worden geëxporteerd in Command View EVA's eventviewer door EVA → Gebeurtenissen → Controllergebeurtenissen → Get log file te selecteren.

Programma's die IDI bestanden openen
Windows
HP Command View EVA
HP EVA Navigator Tool

Over IDI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .idi verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype EVA Controller Event Log beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.