Hoofd : Bestandsextensies : .ann Het dossier

.ann Bestandsextensie

Bestandstype1 Lingvo Dictionary Annotation File

Ontwikkelaar ABBYY
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is ANN file?

Bestand gebruikt door Lingvo Dictionary-software, dat wordt gebruikt om definities op te zoeken en om woorden in verschillende talen te vertalen; bevat metadata voor DSL-woordenboeken; bevat informatie, zoals het woordenboekonderwerp, de auteur en de datum waarop het is gemaakt.

Meer informatie

ANN-bestanden worden alleen gebruikt om Lingvo-geformatteerde woordenboeken te beschrijven. Dit formaat is ontwikkeld door ABBYY, een internationaal softwarebedrijf. ANN-bestanden zijn optioneel, maar als ze worden gemaakt, worden ze genoemd naar een bijbehorend .DSL -bestand (bijvoorbeeld example.dsl en example.ann). ANN-bestanden moeten in dezelfde map als het DSL-bestand worden geplaatst.

OPMERKING: u kunt de informatie in een ANN-bestand bekijken door te dubbelklikken op het pictogram van het woordenboek op de boekenplank in Lingvo Dictionary.

Programma's die ANN bestanden openen

Bestandstype2 Help Annotations

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.ANN optienummer2

Gebruikersannotaties voor een bepaald Windows Help-document.

Programma's die ANN bestanden openen

Over ANN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ann verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Help Annotations beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.