Hoofd : Bestandsextensies : .anx Het dossier

.anx Bestandsextensie

Bestandstype1 HotDocs Answer File

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is ANX file?

Gegevensbestand gemaakt door HotDocs, een toepassing voor documentvoorbereiding; slaat "antwoorden" op, die worden gebruikt om de velden in een HotDocs-formulierdocument ( .HFD of .HPD -bestand) in te vullen; opgeslagen met behulp van XML-indeling en maakt hergebruik van antwoorden voor meerdere documenten mogelijk.

Meer informatie

ANX-bestanden worden gemaakt met behulp van de HotDocs-interviewmodus, die gebruikers door een reeks digitale formulieren leidt om de informatie voor het HotDocs-formulier te verzamelen. De bestanden worden standaard opgeslagen in de volgende map: \ Mijn documenten \ HotDocs \ Answers \.

OPMERKING: "Antwoorden" zijn alle antwoorden die nodig zijn om een leeg veld in een HotDocs-formulier in te vullen. Een verzekeringsformulier kan bijvoorbeeld de naam, het adres en andere persoonlijke gegevens van een persoon vereisen.

Programma's die ANX bestanden openen
Windows
HotDocs

Bestandstype2 Annodex Exchange Format File

Ontwikkelaar CSIRO
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.ANX optienummer2

Multimediabestand opgeslagen in de Annodex-uitwisselingsindeling, waarmee indexering en annotatie van ingesloten video en audio mogelijk is; bedoeld om veel gebruikt te worden op het web om het zoeken naar video- en audiomateriaal eenvoudiger te maken.

Meer informatie

Het Annodex-formaat is gebouwd op het Ogg-containerformaat. Het bevat een skelet-spoor, dat codec-informatie biedt die helpt bij het parseer- en multiplexproces en ten minste één CMML-bitstream (Continuous Media Markup Language). Het formaat maakt gebruik van CMML, vergelijkbaar met XML, om metagegevens voor verschillende tijdssecties van het multimediabestand te leveren. Hierdoor kan het bestand op tekst worden doorzocht, net zoals een webpagina wordt doorzocht door Google, ook al is het een binair bestand. Met het formaat kunt u zoekgerelateerde functies uitvoeren, zoals rechtstreeks toegang krijgen tot een clip in een video op een webserver of snel doorzenden naar een bepaald moment binnen een muziekstuk.

OPMERKING: de Annodex-plug-in voor de webbrowser Mozilla Firefox is niet langer beschikbaar.

Programma's die ANX bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player

Over ANX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .anx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Annodex Exchange Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.