Hoofd : Bestandsextensies : .hfd Het dossier

.hfd Bestandsextensie

Bestandstype HotDocs Form Document

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.HFD optienummer

Document gemaakt door HotDocs, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het automatiseren van het genereren van documenten; slaat vorminformatie, veldgegevens (bevolkte antwoorden) en opmaak van paginaopmaak op voor een digitaal formulier; gebruikt voor juridische, verzekerings- en contractvormen; gegenereerd van .HFT sjablonen en gevuld met gebruikersantwoorden.

Meer informatie

HotDocs-formulierdocumenten kunnen worden gevuld met HotDocs Filler, een programma dat wordt meegeleverd met de HotDocs-suite. Als u dubbelklikt op een HFD-bestand, wordt HotDocs Filler standaard geopend. U kunt ook een HFD-formulier invullen met een voorbereid antwoord .ANX -bestand.

OPMERKING: het HFD-formaat is ontworpen met behulp van het documentformat Envoy (gepromoot door de WordPerfect Corporation), dat een vroege concurrent van Adobe was .PDF -indeling. HotDocs nam ook het PDF-formaat aan en kan digitale formulieren maken in het .HPD (HotDocs PDF-document) formaat.

Programma's die HFD bestanden openen
Windows
HotDocs

Over HFD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hfd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs Form Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.