Hoofd : Bestandsextensies : .as Het dossier

.as Bestandsextensie

Bestandstype1 ActionScript File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is AS file?

Een AS-bestand is een broncodebestand geschreven in ActionScript, een scripttaal oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia maar nu ontwikkeld door Adobe Systems. Het bevat variabelen, functies en verwijzingen naar andere bestanden. AS-bestanden worden meestal gebruikt voor het maken van interactieve Flash-toepassingen.

Meer informatie

ActionScript-bestanden worden vaak samen met de Animate-film ( .FLA -bestand) opgeslagen die naar het AS-bestand verwijst. ActionScript-bestanden kunnen worden bewerkt in Animate of met een eenvoudige teksteditor. OPMERKING: Animate was voorheen bekend als Flash, oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia maar vervolgens samengevoegd met Adobe in 2005. Flash werd Animate in 2016.

Programma's die AS bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Adobe Dreamweaver
Notepad++
Adobe Flash
FlashDevelop
IDM UltraEdit
Linux
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
Adobe Dreamweaver
Apple TextEdit
Adobe Flash
Adobe Animate CC 2018
IDM UltraEdit

Bestandstype2 AngelScript File

Ontwikkelaar Andreas Jönsson
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.AS optienummer2

Een AS-bestand is een broncodebestand geschreven in AngelScript, een scripting-bibliotheek die wordt gebruikt om de functionaliteit van applicaties via externe scripts uit te breiden. Het bevat AngelScript, dat functies, variabelen, scriptklassen, uitdrukkingen, instructies en objecthandvatten omvat.

Meer informatie

AngelScript-klassesyntaxis lijkt op C / C ++. AngelScript kan worden gebruikt met elke C ++ IDE en C / C ++ -functies kunnen worden aangeroepen binnen een AngelScript-omgeving. AngelScript wordt voornamelijk gebruikt bij de ontwikkeling van videogames zoals Rigs of Rods, Penumbra: Overture, Dustforce en Amnesia: The Dark Descent. AS-bestanden kunnen worden bewerkt met teksteditors.

OPMERKING: AS-bestanden worden ook gebruikt om de ActionScript-broncode op te slaan.

Programma's die AS bestanden openen

Bestandstype3 AppleSingle File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.AS optienummer3

Bestand gemaakt in het AppleSingle-formaat, een archiveringsformaat dat wordt gebruikt door oudere Macintosh-systemen met het A / UX-besturingssysteem; slaat zowel de resource fork als de data fork op in één bestand; nu beschouwd als een verouderd bestandsformaat.

Programma's die AS bestanden openen

Over AS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .as verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AppleSingle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.