Hoofd : Bestandsextensies : .plugin Het dossier

.plugin Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Photoshop Plug-in

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is PLUGIN file?

Een PLUGIN-bestand is een plug-in die wordt gebruikt door Photoshop, een toepassing voor het bewerken van afbeeldingen. Het slaat inhoud op die de functionaliteit van de standaard Photoshop-toepassing uitbreidt en wordt vaak gebruikt voor het toevoegen van afbeeldingseffecten en filters, of ondersteuning voor een nieuw rasterafbeeldingsformaat. PLUGIN-bestanden kunnen door externe ontwikkelaars worden gemaakt en verkocht. Verschillende vooraf geïnstalleerde PLUGIN-bestanden worden opgeslagen in Photoshop-installaties in de map Plug-ins.

Programma's die PLUGIN bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype2 Mac OS X Plugin

Ontwikkelaar N/A
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.PLUGIN optienummer2

Een PLUGIN-bestand is een plug-in die extra functies of hardwaresupport toevoegt aan programma's in Mac OS X. Het wordt vaak geïnstalleerd in een map binnen de map Bibliotheek, die de / Library / Internet Plug-Ins en Library / Printers bevat / [Fabrikant] locaties.

Meer informatie

Plugin-bestanden kunnen ook worden geïnstalleerd met verschillende Mac OS X-applicaties. Deze plug-ins worden meestal opgeslagen in de bijbehorende toepassingsmap.

Programma's die PLUGIN bestanden openen
Windows
Mozilla Firefox
Apple QuickTime Player
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox
Apple Safari
Apple QuickTime Player
iOS
Apple Safari

Over PLUGIN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .plugin verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X Plugin beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.