Hoofd : Bestandsextensies : .ass Het dossier

.ass Bestandsextensie

Bestandstype1 Aegisub Advanced Substation Alpha File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is ASS file?

bestand met ondertiteling dat is gemaakt door Aegisub, een platformonafhankelijke toepassing voor het zetten van video-opnames; slaat de ondertiteltekst op die is opgemaakt met behulp van de syntaxis van het Advanced Substation Alpha; gebruikt voor het opslaan van bewerkte ondertitels van films.

Meer informatie

ASS-bestanden bevatten tekststijlen, witruimte, tekstoriëntatie en andere instellingen. Ze slaan ook de volgorde en timing op voor wanneer de tekst tijdens de video wordt weergegeven.

Programma's die ASS bestanden openen
Windows
Gretech GOM Player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Aegisub
Attractor Mobile Software Codec Packs
Linux
MPlayer
Aegisub
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
MPlayer
Aegisub

Bestandstype2 Splinter Cell Blacklist Game Data File

Ontwikkelaar Ubisoft
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.ASS optienummer2

Gecomprimeerd gegevensbestand gemaakt voor Splinter Cell Blacklist, een third-person actie-adventure stealth game; houdt kaartlay-outdata vast waarnaar wordt verwezen door het spel voor elk niveau in Splinter Cell; vaak vergezeld van .ASSTRM bestanden; niet bedoeld om te worden geopend.

Meer informatie

OPMERKING: net als ASS-bestanden bevatten .UMD -bestanden ook gameplay-gegevens van Splinter Cell.

Programma's die ASS bestanden openen

Over ASS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ass verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Splinter Cell Blacklist Game Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.