Hoofd : Bestandsextensies : .audionote Het dossier

.audionote Bestandsextensie

Bestandstype AudioNote File

Ontwikkelaar Luminant Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.AUDIONOTE optienummer

Een AUDIONOTE-bestand is een notitie gemaakt door AudioNote, een macOS-toepassing (Mac OS X) die wordt gebruikt voor het opnemen van notities en audio. Het bevat een spraakopname die is gesynchroniseerd met notities, waaronder mogelijk tekst, tekeningen en afbeeldingen. AUDIONOTE-bestanden worden gebruikt om betere aantekeningen te maken tijdens vergaderingen, studiesessies, interviews en lezingen.

Meer informatie

U kunt een AUDIONOTE-bestand openen en beluisteren met de toepassing AudioNote. Als u echter geen eigenaar bent van het programma en een Windows-gebruiker bent, kunt u het AUDIONOTE-bestand converteren. Hernoem de extensie ".audionote" naar ".rar" of ".zip" en klik met de rechtermuisknop op het bestand om de inhoud ervan te extraheren. Na de extractie zullen er meerdere bestanden zijn, inclusief het .CAF audiobestand. Er zijn verschillende programma's beschikbaar om het CAF-bestand te openen of u kunt het converteren naar een ander formaat zoals .MP3 .

Programma's die AUDIONOTE bestanden openen

Over AUDIONOTE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .audionote verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AudioNote File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.