Hoofd : Bestandsextensies : .caf Het dossier

.caf Bestandsextensie

Bestandstype1 Core Audio File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is CAF file?

Digitaal audioformaat op basis van de Core Audio-technologie van Apple; slaat audiogegevens op evenals tekstannotaties, markeringen, kanaallay-outs en andere informatie; vergelijkbaar met een .AIFF of .WAVE bestand, maar heeft geen limiet van 4 GB en kan een onbeperkt aantal audiokanalen opslaan.

Meer informatie

Het CAF-audioformaat wordt ondersteund door Mac OS X-toepassingen die de Core Audio API bevatten, inclusief QuickTime Player 7 en hoger.

Programma's die CAF bestanden openen
Windows
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
ShedWorx Smart Converter
Audacity
GoldWave
Linux
Audacity
Macintosh
Apple QuickTime Player
NCH WavePad
Audacity
Apple Final Cut Pro
Apple Logic Pro
Apple GarageBand 10
Apple Final Cut Express

Bestandstype2 CryENGINE Character Animation File

Ontwikkelaar Crytek
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.CAF optienummer2

Bestand gemaakt door de CryENGINE SDK, een toepassingssuite gebruikt voor het maken van pc- en consolegames; bevat karakteranimatiegegevens die zijn gecompileerd uit een .CHR -tekenbestand met een .CBA compiler-specificatiebestand.

Meer informatie

CAF-bestanden worden gebruikt als intermediaire compilatiebestanden voordat het database-animatiebestand ( .DBA ) wordt gemaakt, dat geschikt is voor gebruik in het uiteindelijke spel.

Programma's die CAF bestanden openen
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Bestandstype3 Class Action Gradebook File

Ontwikkelaar CalEd Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CAF optienummer3

Gradebook-bestand gemaakt door Class Action Gradebook, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren van klasinformatie; kan studentinformatie, plaatsingsarrangementen, huiswerkopdrachten, toegekende cijfers en andere klassegegevens bevatten.

Meer informatie

CAF-bestanden worden gebruikt voor het beheren van cijferlijstgegevens en voor het afdrukken van rapporten. Docenten kunnen rapporten genereren, zoals klassenoverzichten, individuele studentenrapporten, bovenliggende letters en klas- en toewijzingsgrafieken. Elk rapport kan worden aangepast.

OPMERKING: CAF-bestanden worden gemaakt door de secundaire en college-edities van Class Action Gradebook.

Programma's die CAF bestanden openen

Bestandstype4 Cal3D Binary Animation File

Ontwikkelaar Cal3D
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.CAF optienummer4

Driedimensionaal animatiebestand gebruikt door Cal3D, een gratis toolkit gebruikt voor het modelleren van karakters en animaties; bevat bewegingsinstellingen voor het skelet van het model; specificeert rotaties en bewegingen voor de botten van het model in de tijd.

Meer informatie

CAF-bestanden worden gebruikt om personages realistische menselijke bewegingen te geven. Ze kunnen animaties specificeren voor lopen, hardlopen of verschillende andere bewegingen.

OPMERKING: Cal3D-animatiebestanden kunnen ook worden uitgedrukt in een XML-indeling met .XAF bestanden.

Programma's die CAF bestanden openen

Over CAF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .caf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cal3D Binary Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.