Hoofd : Bestandsextensies : .avastsounds Het dossier

.avastsounds Bestandsextensie

Bestandstype Avast! Soundpack File

Ontwikkelaar AVAST Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.AVASTSOUNDS optienummer

Audio pack-bestand gebruikt door avast! antivirus- en internetbeschermingssoftware; slaat een archief op van .WAV geluiden die worden afgespeeld wanneer bepaalde gebeurtenissen in de software plaatsvinden, zoals een dreigingsdetectie of het voltooien van een virusscan; kan dubbelklikken om het soundpack te installeren.

Meer informatie

Veel soundpacks zijn beschikbaar om te downloaden bij avast! website. Vaak hebben deze thema's humoristische menselijke spraakaudio, zoals Redneck- of Santa Claus-stemmen. De audiopacks kunnen ook worden gedownload voor meerdere talen.

Programma's die AVASTSOUNDS bestanden openen
Windows
avast! Pro Antivirus
avast! Internet Security

Over AVASTSOUNDS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .avastsounds verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Avast! Soundpack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.