Software : avast : avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus

Versie
2016
Platform
Licentie Commercial
Categorie System

Software Review

Hoofdfuncties

  • Realtime bescherming tegen malware, zoals virussen, wormen en spyware
  • SecureDNS om uw router te beschermen tegen DNS-kaping
  • Sandbox-omgeving voor het veilig testen van verdachte bestanden
  • SafeZone-browser om u te beschermen tijdens het surfen op het web

avast! Pro Antivirus is een beveiligingsprogramma voor Windows dat wordt gebruikt om te beschermen tegen malware. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies, waaronder een testomgeving voor sandbox-tests, DNS-beveiliging, wachtwoordbeheer en slim scannen van netwerken.

Pro Antivirus biedt intelligente, real-time detectie van verschillende soorten malware, zoals virussen, aanvallen van ransomware, spyware en phishing. Het programma verzendt onbekende bestanden naar de Avast Threat Labs die worden geanalyseerd om te bepalen of ze een risico vormen en een geïsoleerde sandbox-ruimte waarmee u verdachte bestanden veilig kunt testen. De software maakt uw computertaken ook eenvoudiger met één klik netwerk scannen en een wachtwoordbeheerder voor het organiseren van uw wachtwoorden.

De software biedt een SafeZone-browser met hulpmiddelen om u te beschermen tijdens het browsen en opruimen van browserwerkbalken, extensies, en add-ons geïnstalleerd zonder uw toestemming. Pro Antivirus biedt ook SecureDNS om u te beschermen tegen DNS-kaping die u doorstuurt naar valse sites om uw aanmeldingsgegevens te stelen.

Pro Antivirus wordt voornamelijk op thuiscomputers geïnstalleerd als een upgrade van de gratis antivirussoftware. Het is de moeite waard om uw pc te beschermen met zijn testruimte voor sandbox-bestanden, netwerkscans en wachtwoordbeheer. Het biedt echter niet zoveel beveiligingsfuncties als de meer populaire Norton Security of Kaspersky Anti-Virus Windows beveiligingsprogramma's die beschikbaar zijn voor een vergelijkbare prijs.

Bijgewerkt: 23 september 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.vpx – Avast! Virus Update File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt avast! Pro Antivirus 2016

Ondersteunde bestandstypes
.ASWS Avast! Skin File
.AVASTLIC Avast! License File
.AVASTSOUNDS Avast! Soundpack File
.ASWCS Avast! Compressed Skin File
Extra gerelateerde bestandsindelingen