Hoofd : Bestandsextensies : .b6t Het dossier

.b6t Bestandsextensie

Bestandstype BlindWrite 6 Track Information File

Ontwikkelaar VSO Software
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.B6T optienummer

Informatiebestand gemaakt door BlindWrite 6, een back-upprogramma voor gamesoftware; bevat trackinformatie voor een schijfafbeelding gegenereerd door BlindWrite.

Meer informatie

B6T-bestanden bevatten alleen informatie over schijftracks. Elk B6T-bestand wordt samen met een .B6I -bestand opgeslagen, dat de feitelijke gegevens bevat die zijn opgeslagen in de schijfimage. Als u een B6T-bestand opent, wordt de overeenkomstige BlindWrite-schijfafbeelding gekoppeld.

OPMERKING: BlindWrite 5 opgeslagen trackinformatiebestanden als .B5I -bestanden. Eerdere versies van BlindWrite gebruikten de bestandsextensie .BWT .

Programma's die B6T bestanden openen
Windows
Smart Projects IsoBuster
DT Soft Daemon Tools
VSO Software BlindWrite
Alcohol 120
Macintosh
DT Soft Daemon Tools

Over B6T bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .b6t verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BlindWrite 6 Track Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.