Hoofd : Bestandsextensies : .fm Het dossier

.fm Bestandsextensie

Bestandstype1 FrameMaker Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is FM file?

Publicatie- of pagina-ontwerpdocument gemaakt met Adobe FrameMaker; gebruikt XML voor het maken van de documentstructuur; Framemaker kan worden gebruikt om documenten voor afdrukken of op internet te publiceren; het is alleen beschikbaar op Windows- en Unix-platforms.

Meer informatie

FrameMaker-documenten ondersteunen tekst, rasterafbeeldingen en vectorafbeeldingen, inclusief .SVG -afbeeldingen. Pagina's kunnen worden opgeslagen als .PDF bestanden voor betere compatibiliteit met andere systemen.

Programma's die FM bestanden openen
Windows
Adobe FrameMaker
Adobe RoboHelp

Bestandstype2 FileMaker Database

Ontwikkelaar FileMaker
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.FM optienummer2

Spreadsheet of database gemaakt door FileMaker of FileMaker Pro; gebruikt door vroege versies van FileMaker; nieuwere bestanden gebruiken de .FMP -extensie.

Programma's die FM bestanden openen
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Over FM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FileMaker Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.