Hoofd : Bestandsextensies : .bap Het dossier

.bap Bestandsextensie

Bestandstype Blaze Audio Wave Information File

Ontwikkelaar Blaze Audio
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.BAP optienummer

Audio-informatiebestand automatisch aangemaakt wanneer een audiobestand wordt geopend in een Blaze Audio-programma; bevat informatie over het audiobestand waarmee het sneller kan worden geopend in het bewerkingsprogramma.

Meer informatie

BAP-bestanden nemen weinig ruimte in, maar verhogen de verwerkingssnelheid van het programma aanzienlijk. Ze worden op dezelfde locatie opgeslagen als de audiobestanden die ze vertegenwoordigen. Hoewel BAP-bestanden informatie over audiobestanden opslaan, bevatten deze geen echte audiogegevens.

Programma's die BAP bestanden openen
Windows
Blaze Audio RipEditBurn

Over BAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bap verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Blaze Audio Wave Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.