Hoofd : Bestandsextensies : .tha Het dossier

.tha Bestandsextensie

Bestandstype Windows Thai Noise-Words List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.THA optienummer

systeembestand dat wordt gebruikt door Index Server, een onderdeel van het Microsoft Windows-besturingssysteem (OS) dat wordt gebruikt voor indexering van zoekopdrachten; slaat een lijst op van woorden die moeten worden uitgesloten van de zoekindex van het besturingssysteem; Hiermee kunnen ongewenste woorden, zoals "of" en "it" worden uitgesloten van bestanden, mappen en andere zoekopdrachten.

Meer informatie

Windows slaat de lijst met ruiswoorden voor de Thaise taal op in de map C: \ Windows \ System32 \ in een bestand met de naam NOISE.THA.

Programma's die THA bestanden openen

Over THA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tha verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Thai Noise-Words List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.